Onze artiest

Iniga / MissBehave

Iniga is altijd een groot muziekliefhebber geweest, en na het bezoeken van een aantal dance evenementen groeide haar voorkeur voor de hardere stijlen. Deze liefde groeide uiteindelijk uit naar het worden van een DJ, en in 2013 kreeg ze haar eerste boekingen.

Iniga heeft gedraaid op evenementen als: ‘This Is Uptempo’, ‘Brutality’, ‘Bassrulers Outdoor’, ‘Hellbound’, ‘Army Of Hardcore’ en in landen als Nederland, Duitsland en België. Ze heeft tevens haar eigen maandelijkse podcast op Gabber FM genaamd ‘Full Throttle’.

Haar stijl is een unieke en energieke mix van Industrial, Terror en Uptempo hardcore, dit gecombineerd met haar uitmuntende mix techniek.

In 2016 besloot ze ook Early Hardcore te gaan draaien onder haar alias: MissBehave.
Ze heeft al gedraaid op verschillende grote raves zoals Ghosttown, Play! Festival en Decade. MissBehave was zelfs geselecteerd door DJ Ruffneck om samen met hem een set te draaien in de bekende Hemkade te Zaandam.

2018 was het jaar dat de eerste MissBehave track uitkwam, een samenwerking met Painbringer op Rave Instinct (welke zelfs op vinyl verscheen). Momenteel werkt ze in haar studio aan haar eerste Early Hardcore solo release.

Muziek